Header
25 jaar ervaring met verzekeringen
Wij leveren maatwerk voor iedere klant
24/7 support

Lamborghini verzekering

Ben jij trotse eigenaar van een sportwagen als een Lamborghini ? Een goede autoverzekering voor je Lamborghini is van zeer groot belang. Wij zijn specialist in exclusieve autoverzekeringen. Vraag snel een offerte aan voor jouw Lamborghini

Wij hebben nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling tot € 200.000 cataloguswaarde van standaard 3 jaar, welke u kunt uitbreiden naar 5 jaar. Wel zo veilig idee als je met je Lamborghini de weg op gaat. Wij kunnend de volgende Lamborghini verzekeren : Lamborghini Aventador , Lamborghini Countach, Lamborghini Diablo, Lamborghini Urus , Lamborghini Essenza , Lamborghini  Huracan, Lamborghini  of zeldzame wagens als een Lamborghini Diablo of  Espado

 

Offerte aanvragen
Banner

Daarom verzekeren

  • Een aantrekkelijke premie
  • Een uitgebreide nieuwwaarderegeling van drie jaar, uit te breiden naar vijf jaar
  • Geen schadevrije Jaren, maar kijken naar rijervaring
  • Bestuurder heeft geen schuld- en/of diefstalschaden gedurende 5 jaar
  • Voor recreatief/particulier/zakelijk gebruik.
  • We zijn onafhankelijk
  • Specialist in Sportauto’s
  • Keuze uit schadeherstellers
  • Snelle acceptatie

Lamborghini autoverzekering info

Wij bieden maatwerk wat uniek is in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Hierin kiezen wij voor persoonlijk contact met onze klanten zodat wij weten met wie wij zaken doen. Door op deze manier te werken kunnen wij de scherpe premie en goede voorwaarden in stand houden. Doordat wij alle beveiligingseisen, polisvoorwaarden en producten kennen kunnen wij u altijd een Lamborghini verzekering bieden die bij u en uw Lamborghini past. Deze werkwijze zorgt ervoor dat u als klant bij ons aan het juiste adres bent.

Diefstalpreventie

Voor de beveiliging is voor ons niet alleen de waarde van de Lamborghini leidend, maar de diefstalgevoeligheid in combinatie met de waarde, beveiliging en leeftijd van de Lamborghini . Aan de hand van een zelf-ontwikkeld geavanceerd model berekenen wij per auto de diefstalgevoeligheid. Op basis hiervan wordt automatisch de minimale beveiligingseis bepaald waaraan de auto moet voldoen. Voldoet de beveiliging van de auto nog niet aan het gewenste niveau, dan hebben wij gespecialiseerde partners in ons netwerk om er voor te zorgen dat uw auto adequaat wordt beveiligd.

Exclusieve verzekering voor uw Lamborghini is er voor iedereen die een nieuwe, gebruikte of klassieke Lamborghini. Hoe duurder de auto, hoe groter het risico voor de verzekeraar. Een dure auto als een Lamborghini  is namelijk een populair doelwit bij dieven. Het schadebedrag is bij schade aan of diefstal van een Lamborghini heel hoog. Met een goede autoverzekering hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Dan kunt u met een gerust hart in uw Lamborghini  stappen en wegrijden.  Exclusieve verzekeringen zorgt ervoor dat uw Lamborghini  goed verzekerd is, zowel op de openbare weg als tijdens clubevenementen, toertochten en op autoshows

“Nieuwe Porsche 911 Cabrio gekocht van 1 jaar oud. Online aanvragen lukt niet moest apart beoordeeld worden. Via exclusieve-verzekeringen.nl binnen 2 uur alles geregeld. Andre heeft mij erg goed geholpen”

- Sam Visser

“Mijn trots verzekerd een Lamborghini Urus via Exclusieve verzekeringen erg tevreden over de afhandeling en advies over beveiliging van de auto.”

- Mart Bakker

“Via de makelaar doorverwezen naar exclusieve verzekeringen hebben een huis van meer dan € 2.500.000 gekocht kregen we moeilijk verzekerd. Binnen 48 uur geregeld bij Mitchell. Geweldige service ”

- Vincent Shamor
European Insurance
ASR
Risk
Voogd & Voogd
Turien
Ervaring

Ons team van experts helpt u graag verder!

Wij bieden u altijd de beste verzekeringen tegen de scherpste premies.

U bent de trotste bezitter van een sportwagen, prachtige vrijstaande woning of een nieuwe boot. Wij zijn marktleider in unieke objecten goed te verzekeren tegen de scherpste premies en goede voorwaarde. Waar de meeste partijen stoppen als een auto boven de € 80.000 euro komt of een woning duurder is dan € 750.000 gaan wij tot uiterste voor onze klanten om de juiste verzekering te regelen. U krijgt altijd een persoonlijke adviseur toegewezen voor al uw vragen of schades.

Hulp nodig?

Offerte aanvragen