Header
Hoe moet ik mijn nieuwe Audi verzekeren?
25 jaar ervaring met verzekeringen
Wij leveren maatwerk voor iedere klant
24/7 support

Hoe moet ik mijn nieuwe Audi verzekeren?

Stel, je hebt net de sleutels ontvangen van je fonkelnieuwe Audi. Een moment van opwinding en trots. Maar al snel rijst de vraag: hoe zit het met de verzekering? Een Audi is niet zomaar een auto; het is een symbool van luxe, prestaties en vakmanschap. Daarom is het essentieel om de juiste verzekering te kiezen die past bij de waarde en het potentieel van je nieuwe vierwieler.

Bij onze exclusieve verzekeringen streven we ernaar om jouw Audi te beschermen op een manier die past bij zijn status en waarde. Met onze nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling tot € 200.000 cataloguswaarde, standaard geldig voor 3 jaar, heb je de gemoedsrust dat jouw investering gedekt is. En voor extra zekerheid bieden we de mogelijkheid om deze regeling uit te breiden naar 5 jaar. Want laten we eerlijk zijn, wanneer je met je Audi de weg op gaat, wil je geen compromissen sluiten op het gebied van bescherming.

Welke Audi je ook hebt aangeschaft, wij hebben de expertise en de middelen om deze te verzekeren. Van de compacte en wendbare A1 tot aan de krachtige en verfijnde A8, we begrijpen de unieke behoeften van elke Audi-eigenaar. En voor degenen die genieten van het rijden in zeldzame en high-performance modellen zoals de R8, RS3, RS5, RS6 en RS8, bieden wij speciale dekking op maat.

Wanneer je jouw Audi bij ons verzekert, profiteer je niet alleen van uitgebreide dekking, maar ook van onze toewijding aan kwaliteitsservice. Onze experts staan klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste dekking en om je te ondersteunen bij eventuele claims. Want bij een auto als een Audi is alleen het beste goed genoeg.

Dus, als je op het punt staat om jouw nieuwe Audi te verzekeren, denk dan aan de waarde van wat je hebt en de bescherming die het verdient. Met onze op maat gemaakte verzekeringen voor Audi's ben je verzekerd van een veilige en zorgeloze rijervaring, waar je ook naartoe gaat.

Hoe moet ik mijn nieuwe Audi verzekeren?